Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke så bra hjemme, har ingen å snakke med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har det ikke så bra hjemme. Mamma går altid å er sur på meg og hever stemmen sin, hu har også sagt at jeg er en fiasko. Men pappa er annerledes. Han hever ikke stemmen, han er bare bekymret for framtiden min, eller det er mamma også men hun mener at jeg ikke jobber bra nok med skole og at jeg kommer til å bo under en bru eller bli narkoman. Jeg har sagt mange ganger at "da kan jeg bare drepe meg selv" jeg blir veldig frustrert. Jeg overser ofte foreldrene mine. De mener jeg ikke er god nok. De har gitt på på meg helt, har ikke troa på meg eller at jeg kommer til å ende opp på rommet mitt helt til de dør. Jeg har mange ganger tenkt på å rømme hjemme fra. Men jeg tørr ikke. Jeg spiller ganske ofte på pc en min. Å der har jeg møtt en dansk gutt på 14 år. Jeg har sagt mer til han en til mamma og får. Jeg har liksom ingen å snakke med

SVAR

Besvart 16.12.2020 12:45:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle