Hopp til hovedinnholdet

Drikker pappa for mye?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en far jeg synes drikker mye. Bor ikke med han lenger, fordi jeg synes det er ubehagelig. Han slår ikke eller noe sånt, men han skifter på en måte oppførsel. Han blir glad og tuller mye, og sier mye jeg egentlig ikke vil vite om. Han lukter ofte alkohol og tuller med vennene mine også. Jeg blir flau for andre merker det. Jeg har fått kommentarer av venner også. Barnevernet er innblandet, men jeg angrer på det for vil ikke ha et dårlig forhold til familien min. Jeg vet ikke hva jeg har rotet meg inn i. Er redd for at han skal begynne å rope og kjefte på meg eller noe hver gang jeg møter han, for aner ikke hva han vet. Jeg vet ikke om han drikker mer enn andre, men han drikker hver kveld jeg er med han og hver gang vi er på ferie. Jeg sier ikke fra at jeg ikke vil han skal, for da blir han sur på meg. Er redd for at broren min skal hate meg også, han støtter alltid pappa.

SVAR

Besvart 16.12.2020 16:26:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Spørsmål eller bekymringer om rus?

Er du nysgjerrig på ulike rusmidler? Vil du bli rusfri? Eller har noen i familien din et rusproblem? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle