Hopp til hovedinnholdet

Faren min er irriterende og sur, og jeg blir sur. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg faren min er jævla irriterende og han stopper ikke å mase jeg sier til han stopp og mas da går jeg fortere, fordi alltid nå jeg er på badet om kvelden før jeg skal legge meg så dusjer jeg men blir jeg være der litt over tiden blir han drit sur og det skjer hver gang og jeg orker ikke mer jeg har lyst til å flytte. Jeg blir så sur noen ganger at jeg slår hardt i veggen å får blåmerker og sår osv, men jeg orker ikke hva kan jeg gjøre for at det blir lettere. Jeg og han har snakket om det men han bare fortsetter og være sånn sur hele tiden også sier han at stemmen min er irriterende og at når jeg snakker tror han hele tiden at jeg skal bli sur jeg bare skjønner ikke han er jævla irr.

SVAR

Besvart 20.12.2020 17:31:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle