Hopp til hovedinnholdet

Føler meg ikke trygg hjemme, jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg føler meg ikke trygg hjemme ved faren min, jeg kan ikke si meningene mine eller forklare meg selv, hvis jeg gjør det mener han er jeg respekterer han ikke og svarer han tilbake. han tar mobilen min hver eneste kveld klokka 22.00 selvom det er ferie og helger, jeg har gråtet og vist dem at det ikke er greit, jeg får ikke snakke med besteveninna mi og kveldene da før jeg legger meg. han behandler meg akkurat som foreldrene hans behandlet han når han var yngre og det var ved å bruke vold. jeg føler meg ikke trygg rundt han og har ingen rettighter hjemme. får ikke lov til å gå ut når mamma er på jobb og det er hver eneste dag for ikke leve ungdoms livet mitt eller å ha det gøy. jeg gråter til søvnet hver natt og ber at han forandrer seg og slutter å behandle meg sånn. hva burde jeg gjøre nå som dette har pågått veldig lene?

SVAR

Besvart 20.12.2020 22:48:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle