Hopp til hovedinnholdet

Mamma og stefar krangler ofte, jeg hater det. Jente 14

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg trenger virkelig hjelp Mamma og stefaren min krangler og riper veldig ofte. Når han blir sint drar han bare og kommer ikke tilbake etter mange timer. Han svarer ikke på telefonen og meldinger når han er borte. Jeg hater det og synes mamma fortjener bedre. Jeg vil virkelig at hun skal gå fra han men han har ikke økonomi til å klare seg alene. Det er mamma som tjener pengene fordi at han ikke har jobb. Derfor kan vi ikke flytte fra han. Lillesøsteren (7år) min elsker han og jeg forstår ikke hvorfor. Hva skal jeg liksom gjøre? Liker ikke å være i samme rom som han eller bære hjemme når han er hjemme fordi han bare kjefter. Jeg har prøvd å snakke med mamma om det men hun sier bare at jeg må skjerpe meg og at han bare har litt humørsvingninger av og Tim og pleier å støtte han og ikke meg. Dette er veldig vanskelig for meg. Jeg har ingen jeg kan snakke med dette om. Jeg kan jo snakke med mormor men mamma sier at jeg ikke skal fortelle henne om problemene vi har hjemme.

SVAR

Besvart 26.12.2020 23:12:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle