Hopp til hovedinnholdet

Psykisk vold - kommunikasjonsproblemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma og å spesielt pappa bruker psykisk vold mot meg nesten hver dag. Jeg kan snakka med de, å de blir sure på meg uten grunn, å det er alltid min feil, jeg får aldri si hvordan jeg føler det, det er bare de. De mener de alltid har rett siden de er foreldre. Å når de blir sure på meg truer de meg med å ikke få lov til ting, selv om jeg vet jeg ikke har gjort noe. Etter på sier de at de tilgir meg selv om jeg ofte sur, å later som ingenting har skjedd å er kjempe greie. Som om det er min feil, de sier aldri unnskyld for noe. Men jeg er aldri sur, å bli ikke lett sur. Forklarer jeg hvordan jeg har det blir de bare sure eller ignorerer meg. Mine venner sier det motsatte, at de aldri har sett meg sur, og at jeg alltid er blid. Jeg tørr ikke si det til noen, da jeg synes det er flaut. Det går veldig på selvtilliten min, å jeg føler meg mindre verdt og blir ofte lei meg siden jeg ikke synes det er noe trivelig å ha det sånn i hjemmet. Hva bør jeg gjøre? Takk for svar på på forhånd.

SVAR

Besvart 22.12.2020 18:08:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle