Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få en far til å se det positive i sin sønn, og sønnen finne glede?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil bare spørre dere hva dere tenker om dette Jeg har alltid hatt en far som har brydd seg om meg osv å kjørt meg på treninger og vært en ordenlig far men han har alltids vært veldig streng å dem siste 3 årene føles det ut som han har fått sinneproblemer ellernoe han blir veldig fortsur så sur att han besten slår meg jeg har hatt det sånn i noen år nå så jeg har bare blitt vant med å leve med det å jeg går på håndball å trener mye styrke så ekke så redd for om han gjlr noe siden jeg kan forsvare megselv. Men jeg tror jeg har fått en psykisk lidelse for jeg greier ikke å bli lei meg lengre uans hva han sier jeg har rett å slett slutta å bry meg om hva han gjør å sier som om jeg er lei han. Jeg blir nesten aldri gla lengre selvom jeg har det gøy med venner for jeg aldri en sånn gledes følelse jeg lurer på om jeg rett å slett har mista evnen til å føle glede å tristhet... jeg driver ikke med stoff eller snus eller røyk elns Kan jeg spørre dere hva dere tenker

SVAR

Besvart 27.12.2020 13:48:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle