Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke lov til å være sammen med andre, jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år, jeg bor med mamma og 3 brødre. Moren min er muslim, samme med pappa, men han bor ikke her. Jeg får stadig kjeft av mamma for ting, som feks istad spurte jeg om jeg kunne dra til en veninne, så sa hu nei. Også klager hun på at jeg er så mye på mobilen min og er på rommet mitt. Jeg er aldri ute med folk lenger. Jeg får ikke lov og det er dritt. Mamma sier jeg må være hjemme. Hun driver stadig å sammenligner meg i forhold til kusinene mine. Det er veldig slitsomt, jeg var i sak med barneværnet for litt, sånn ca 1 år sia, jeg ble flyttet et sted langt unna hos en familie. De var hygligge. Men nå som jeg er tilbake, klarer jeg ikke noe, jeg får kjeft om jeg får dårlig karakterer, elr om jeg stiger stemmen min, mamma er alltid sur på meg. Alle tror hun er god og snill 24-7 men nei. Hun hater meg sånn virkelig. Jeg kan ikke snakke med noen om dette. Det går ikke. Hva burde jeg gjøre. Om jeg sier noe kan jeg risikere å få mere kjeft. Hilsen en jente på 14!

SVAR

Besvart 31.12.2020 11:07:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg søke om å få komme i fosterhjem?

Barnevernstjenesten i kommunen din skal sikre at barn og unge får nødvendig hjelp og omsorg. De kan hjelpe deg å vurdere om fosterhjem er en god løsning for deg og familien din.

 

Les mer
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle