Hopp til hovedinnholdet

Problemer hjemme- ønsker å flytte i fosterhjem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei mammaen min å pappaen min fær å slår meg på rumpa og en gang jeg lå i senga kom mamma ned å tror meg nesten på brystene mine jeg trur hun var ganske full da men vet ikke. Foreldrene mine er skilt så når jeg bor oss mamma så bor ste faren min dær å h ær gang de tror jeg ikke hører på de så snakker de stygt om meg . Er d mulighet går å komme i foster hjem plizz Har masse ting hjemm p sånt som tv å alt sånn men kan ikke bo hær mere. Jeg rømmer om jeg ikke får mulighet til foster hjem jeg greier ikke dette mere. Pappa snakker stygt om mamma og mamma snakker stugt om han å når de krangler så står de og skjefter på meg å når jeg spørr om jeg kan få ei t skjorte sir mamma sånn hær spørr han pappa å han sir spør ho mamma jeg er også redd pappa

SVAR

Besvart 01.01.2021 17:24:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg søke om å få komme i fosterhjem?

Barnevernstjenesten i kommunen din skal sikre at barn og unge får nødvendig hjelp og omsorg. De kan hjelpe deg å vurdere om fosterhjem er en god løsning for deg og familien din.

 

Les mer
account_circle