Hopp til hovedinnholdet

Krangler mye med moren min - flytter tilbake til henne selv om jeg ikke vil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mine foreldere er skilt, min mor flyttet fra min far når jeg var 6. hun flytt langt unna, men hun flyttet tilbake. Da mente hun det at jeg skulle være like mye hos henne. Jeg var annen vær uke hos mor og far, min mor har en hode og nakke skade så hun jobber ikke hun har mye migrene, når jeg er hos henne og hun får mye migrene er hun sur og forbanna på alt så jeg må tilpasse meg hennes humør noe jeg ikke syndes er ålreit. Når jeg prøver og snakke med henne så får jeg beskjed om at det jeg kommer med ikke er bra nok. Jeg sa jeg vil vær hos pappa til henne og hun ble rasende og pakket alle tingene mine og kastet meg ut av huset. Var hos min far i noen måneder men mor kom tilbake og sier at det ikke funker vi har hat mange diskusjoner om saken å kommer ingen vei, jeg sier mitt og hun blir sur og sier det ikke er bra nok. Vil ikke krangle med hun lengre fordi jeg ikke syndes det er noe ålreit så vi prøver at jeg er der annen være uke. Hun sier at barnevernet ikke tar saken.

SVAR

Besvart 07.01.2021 12:27:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle