Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler hele tiden og det går ut over oss barna.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jg har skrevet til dere om dette før, men dere har gitt meg tips som jg allerede har prøvd, da situasjonen jg er i er veldig vanskelig. Skal prøve å oppsummere fort. Mamma og pappa var sammen og gift, hadde et veldig usunt forhold i mange år. Pappa var alltid sur på mamma. Til slutt dro mamma fra pappa for tre år siden. I starten gikk d greit, så ble pappa ganske deprimert tror jeg, vet han gikk på antidepressiva og jg så han ikke på et 5mnd. Etter dette gikk ting bra igjen til mamma fikk ny kj og pappa skjønte at mamma ikke flytter tilbake. Nå er pappa veldig sint på mamma og d går utover oss barna. De klarer ikke samarbeide, ikke engang over mld, pappa blir sur på mamma for hver minste ting. Mamma vet hvordan j har d, men d hjelper ikke å snakke m pappa for han er så vrang. Vi har vært i familieterapi, d funker ikke. Barnevernet har også vært her pga noe pappa gjorde som bekymret politiet og de tilkalte barnevernet.Jg er lei av situasjonen og sliten, noe jg kan gjøre for å få d bedre

SVAR

Besvart 10.01.2021 22:23:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle