Hopp til hovedinnholdet

Har fått god kontakt med miljøterapeut, men redd for at hun blir lei av meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg går gjennom ganske mye og jeg liker å snakke om det med noen. Noen uker siden snakket jeg med miljøterapeut på skolen min og jeg har aldri likt å snakke med noen like mye som henne. Jeg kom ut av skapet til henne og vi har snakket om litt problemer som er to av de vanskeligste temaene jeg har snakket om. Jeg sender mest mail fordi jeg er mer behagelig med det. det som er er at jeg noen ganger har veldig store krangler med moren min og ingen forstår meg like godt som miljøterapeute. Jeg stoler veldig my på henne, men jeg blir flau av å komme til henne hele tiden eller sende henne mail så ofte. Jeg vil ikke at hun skal bli lei eller tenke at jeg finner på ting. Jeg vil ikke at hun skal tro at jeg bare snakker med henne fordi jeg ikke har noe bedre å gjøre. litt vanskelig å forklare men jeg vil ikke at hun skal bli lei av meg. jeg har vedlig lys til å sende mail om noe akkurat siden jeg og mamma kranglet men jeg tørr ikke.

SVAR

Besvart 12.01.2021 13:31:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle