Hopp til hovedinnholdet

Far og stemor er sur på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har det litt problematisk hjemme nå fordi faren min og stemoren min har overhørt/lyttet til samtaler jeg har hatt med min mor. Moren min vil gjerne at jeg skal komme oppover til hun men grunnet corona så er det veldig problematisk å komme meg til hun fordi hun bor et stykke unna. De har overhørt at jeg har fortalt moren min hvorfor jeg ikke kan komme til moren min og jeg har sagt ting som det er, at d er noen hjemme i risiko gruppen. De mener jeg har snakket stygt rundt dette temaet, noe jeg ikke har gjort. De ber meg flytte til moren min om noe som dette skjer igjen. De mener at jeg skaper dårlig stemning hjemme fordi jeg er frustrert over reglene vi har hjemme m corona. De skjønner ikke hvorfor jeg bor hos dem når jeg «ikke respekterer» reglene deres. Blant annet d at jeg får ikke være m noen venner eller folk pga. anbefalingene dem følger. De blir sure og mener at jeg ikke forstår alvoret når jeg spør om å f.eks. Dra på slalom m noen venner. Sånn har det vært en stund nå.

SVAR

Besvart 22.01.2021 15:10:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle