Hopp til hovedinnholdet

Moren min blir fort sint, søstrene mine truer meg. Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma har ein tendens til og bli fort sint. ho står og kjefter ofte og eg får all skylda berre fordi det er "Lettare" og kjefta på meg seier ho. eg kan bli litt for sur eg og men eg klara og skula det. men når det er søstrene mine so klikker det for meg eg kan dytta dei net i bakken sån at dei får vondt uten og tenka meg om. Eg trur eg lærte og gjera sånne ting når eg va lite. mamma og faren til søstrene mine(halvsøstrene) Pleide om kveldane og skrika til kvarandre og kranga etter eg hadde lagt meg. det skjedde mangen ganga når eg va liten. Men mamma blir fortsatt veldig sur og skriker til meg kvar dag uten ein grunn. Lillesøstrene mine trur og med og drepa meg og det føler eg er feil når dei er yngre enn meg. eg pleier og låsa rommet fordi eg er redd for dei. dei kan ha ein kniv i handa i blant og sei at vist eg seier noko til mamma so skal dei ta meg. eg veit det høyrest veldig dumt ut men sån er det heime hos meg. masse skriking roping og MASSE krangling. Men hos pappa går det fint.

SVAR

Besvart 24.01.2021 20:49:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle