Hopp til hovedinnholdet

Er blir redd for hunder etter å ha blitt angrepet av hund.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Får lit siden angrep en hun meg. Eg kjenner hunden godt. Den har aldri gjort det før. Den gjorde det to ganger på rad. Eg er nå blit livred får hunder. Eg klarer ikke se på hunden lenger. Det var hunden til stesøsteren min og hun brydde seg ikke. Hunde klamret seg fast og beit. Vet gang eg ser eller går forbi hunden begynner eg og skjelve og får frysninger dette verre lenge etter at eg har godt forbi eller sett på hunden. Eg klarer ikke vere inørheten av noen hunder lengre fordi eg er så redd. Eg har veldig lyst og bli veterinær men tør ikke følge drømmen siden eg nå er livred hunder. Hunden var ikke sp stor men det var uanset veldig enkelt. Ingen som eg kjenner veit noe om dette. Og eg vil heller ikke fortelle dette til noen. No trenger eg virkelig hjelp. Hva kan eg gjøre får og ikke vere redd hunder lengre. Eg kjenner noen hunder og ene bruker og hoppe nå vi møtest og eg er redd får og fryse til hvis han gjør det. Hjelp meg.

SVAR

Besvart 20.01.2021 19:18:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle