Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år! Mamma og pappa er slemme mot meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma å pappa har blitt ganske strenge å slemme mot meg i det siste men jeg har ikke gjort noe. Igår ble foreldrene mine sur på meg fordi at jeg lette etter sko de kunne en jakke til meg fordi jeg trengte en. De sa tilåmed at det var greit. Å de begynte å rope å lage masse bråk. Men idag fant jeg ingen klær å ha på meg fordi mamma hadde vaska alle buksene mine så jeg ble sur. Hun begynte å slå meg å pappa ropte på meg. Siden jeg kom hjem fra skolen har ikke mamma snakka til meg. Hun har bare snakket stygt om meg til søsknene mine. Jeg er ganske lei meg

SVAR

Besvart 26.01.2021 20:48:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle