Hopp til hovedinnholdet

Har ikke et godt mor-datter forhold, hva bør jeg gjøre? Jente 15 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heia! Jeg og Mamma er ikke det ideale fine mor og datter forhold. Hun forteller ofte hvor avhengig resten av familien er av ho, og at ingen bryr seg om ho. Jeg prøver å være bedre, men det ender opp med at det blir feil etterhvert. For eksempel setninger hun sier. Jeg får aldri alene tid. Hvorfor er du aldri i stuen? Du er så dramatisk. Hvorfor sier du ingenting til meg lenger? Bare si ifra vist du vil jeg skal kjøpe noe til deg på butikken. Ser du hvor mye penger vi bruker på mat? Du skjønner memoet? Hun sier jeg skal gjøre noe annerledes, men det er feil etterhvert. Jeg blir så frustrert og ender opp med å snakke nedlatende mot ho, hun blir såret. Jeg har en følelse hun lider av angst, hun stresser alltid, og skaper problemene som eksisterer, til å virke mye mer en det egentlig er. Det er vanskelig å forstå, ettersom noen dager er bedre for ho en andre, dager det er umulig å snakke med ho. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 27.01.2021 22:43:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle