Hopp til hovedinnholdet

Psykisk vold - problemer hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på hva psykisk vold i hjemmet blir definert som og om det er straff bart og hva man kan gjøre vis man blir utsatt for det og om det er seriøst. Fordi mamma skriker ofte og sier at hun angrer på at hun fikk oss og Når jeg kommer hjem skriker hun ofte og truer med at hun kommer til å flytte vis vi ikke oppfører oss bedre bare fordi jeg snakker tilbake. Jeg føler ikke jeg passer inn i familien og føler at familie, på lik linje med andre mennesker må oppfører seg orgentlig. Sånn jeg hadde ikke vært venn med familien min vis vi hadde gått på skole eller sånt sammen så jeg takler dem ikke. Jeg tørr heller ikke ha venner av meg hjemme siden mamma alltid begynner å skrike til meg. Og det er veldig rotete fordi mamma sier at det er vi Barna som må rydde opp og vaske. Vet jeg skrev mye men trengte noen å lufte tankene mine til. Takk for svar

SVAR

Besvart 23.01.2021 11:34:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle