Hopp til hovedinnholdet

Jeg får kjeft av foreldrene min og har ingen venner.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei... Jeg får kjeft av foreldrene mine nesten hele tiden. Jeg har ingen venner på skolen og går alene hver dag. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har gråtet så mange ganger nå at jeg er tom for tårer. Jeg er så sint og lei meg at jeg vil ta selvmord. Foreldra mine blir sur for en jævla minste ting, og bryr seg ikke om at jeg ikke har noen venner. Jeg blir flau fort, og er veldig sjenert. Hva skal jeg gjøre...

SVAR

Besvart 29.01.2021 10:17:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle