Hopp til hovedinnholdet

Jeg har flyttet til utlandet, og mamma og pappa er slemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er norsk men pappa er nederlandsk. Vi flyttet til Nederland i fjor. jeg gråter hver eneste dag fordi jeg savner vennene mine, jeg har ingen venner her, eller... jo men jeg liker de ikke særlig godt! De er så annerledes. Jeg hater foreldrene mine! Sånn føles det ihvertfall... de kan være snille men for det meste er de slemme. De er så plagsomme og alltid sinte! Nesten hver gang jeg spør noe til mamma begynner hun og bare skrike JA og hun skriker alltid og pappa eller papa som jeg kaller han blir så sint og er veldig voldelig og løfter og klemmer hardt på armen og ryggen når han løfter deg. Noen ganger føles det ut som om jeg ikke en gang hadde brydd meg hvis de døde! Jeg vil ikke bo med de lenger! Kanskje det har noe med meg å gjøre fordi jeg har autisme og er høysensitiv men fortsatt! Jeg har ikke sagt hva de har gjort til noen Jeg har ikke sagt alt til dere heller. jeg ikke vil at de skal tro at foreldrene mine er fæle. Jeg har psykolog. det hjelper ikke. Vi er 7 plus’s katt.

SVAR

Besvart 28.01.2021 18:06:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
account_circle