Hopp til hovedinnholdet

Hva skal til for å flytte på institusjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva må skje for at man skal få flytte på institusjon, i alle fall en liten stund? Foreldrene mine er skilt og jeg føler meg bare innesperra og alene og jeg har ingen å dra til eller noen å gå ut med og jeg kommer ikke til å klare å være innelåst med meg selv hjemme lenger. Må man bli liksom gjøre noe ulovlig og komme helt ut av styr for å kunne få ta en pause fra å bo hjemme, kan det være nok at man har gått igjennom alt alene og bare ikke orke mer? Har ofte selvmordstanker osv og vet ikke hva jeg skal gjøre med noe for å komme over seksuelt trakassering av stebestefar og en på samme alder, følelse av omsorgssvikt og alltid å være alene, at ingen er glad i meg og ikke ha noen venner på skolen heller så det er også bare et sted jeg gruer meg til å dra like mye som jeg gruer meg til å dra hjem og være alene, ikke klare å spise noe, besvime daglig, vold og psykisk vold. Kan man få ta en pause eller er det umulig? Vær så snill ta spørsmålet seriøst, jeg trenger svar

SVAR

Besvart 06.02.2021 16:16:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Tips til deg som bor trangt under korona

Savner du tiden før korona? Nå er mange ungdommer hjemme med familien sin hele dagen. Her er noen tips til å takle å bo trangt og ha lite privatliv.

 

Les mer
account_circle