Hopp til hovedinnholdet

Moren min bodyshamer meg. Jente 16 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et problem, min mor og jeg har en veldig dårlig tone mellom oss to! Jeg hun bodyshamer meg, hun sier at jeg må gå ned i vekt hele tiden, jeg er akkurat nå en jente på 180 cm og jeg veier 76 kg. Jeg har ingen helse problemer, og fettet syns ikke heller. Hun har fått meg så usikker på meg selv i opp gjennom årene, dette startet nemlig når jeg var 11-12 år.Hun har prøvd å få meg ned i vekt så lenge at hun, straffer/ forbyr meg fra enkelte mattyper.Etter jobben hennes spør hun meg hva jeg har spist eller drukket i hele dag, hvis jeg svar noe galt som "jeg var sulten og tok meg et ekstra brød eller jg tok mer ris en vanlig" så blir hun dritt sur.hun begynner å skrike på meg, og si stygge ting som at " jeg ikke respekterer henne" ,dett har gjort meg usikker på meg selv. Nå har hu begynt å ta telefonen min, hun iser "går du ikke ned 5 kg" å få du ikke tlf denne uken, eller hvis jeg går opp så sier hun " du får den aldri tilbake", Hva skal jg gjøre? Jeg har ikke tlf og er dårlig?

SVAR

Besvart 08.02.2021 23:44:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle