Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten til en i kollektivet er voldelig, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg befinner meg i en tøff situasjon hvor jeg ikke vet helt hva jeg skal gjøre. Jeg bor i en kommunal ungbo leilighet og bor i et kollektiv. En av de jeg bor med har en kjæereste som er voldelig, slår og truer oss. Vi har prøvd å ta dette opp med ungbo men de gjør ingenting. Jeg og den andre jeg bor med, føler oss utrygge hele tiden pga at han er hos oss hele tiden. Han bestemmer over oss og sier at vi feks ikke kan g å ut av rommet våres når det er seint. Jeg er ofte redd for å gå ut av rommet mitt, og jeg vet ikke hva mer jeg kan gjøre. Jeg har snakket med politiet og de kan ikke gjøre noe før de fanger at det skjer. Dette påvirker min mentale helse også og det påvirker andre ting. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.02.2021 08:17:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle