Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til skole og å komme hjem. Mamma presser og truer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har det ikke bra hjemme. Hver morgen gruer jeg meg til å gå til skolen, men jeg gruer meg enda mer til å komme hjem igjen. På skolen har jeg ingen ekte venner, bare klassekamerater jeg kan tilbringe langfri med. Jeg opplever også å bli baksnakket, sett stygt på og mottar ekle kommentarer. Dette har jeg sagt ifra til moren min om fordi jeg tenkte å se om hun har forandret seg og at jeg kan stole på henne nå. Jeg har tatt helt feil. Hun klarer ikke holde noe hemmelig, og nå truer hun meg med å sende meg til psykiater dersom jeg ikke deler ALT om livet mitt med henne. Jeg har til og med fått en frist denne helgen til å åpne meg opp for henne og si alt. Hun kjefter også på meg HELE tiden og jeg kan ikke si noe tilbake med mindre jeg vil bli straffet. Jeg blir også presset med mat. Jeg blir overvåket konstant og MÅ spise 4 hele måltider om dagen,og hvis jeg spør om å droppe et måltid må jeg spise makrell i tomat mens hun stirrer på meg. Jeg vil flytte. Hvordan kommer jeg meg vekk?

SVAR

Besvart 16.02.2021 14:38:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle