Hopp til hovedinnholdet

Problemer hjemme- pappa har sinneproblemer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, gjennom hele oppveksten min så har pappa hatt veldig sinneproblemer. Han har alltid vært sint og har de fleste ganger brukt vold som å holde meg hardt i armen og kastet ting rundt i huset. Jeg har snakket med mamma mange ganger om å skille seg med pappa men hun gjør d aldri. For rundt 2 år siden, kom pappa brått hjem med skilsmisse papirer og mamma skrev under men etter noen uker kom han plutselig tilbake og nå er de fortsatt gift. Mamma har funnet mange bilder som er tatt nå hvor pappa holder rundt en annen dame. Jeg pratet med mamma om d og grunnen til at hun ikke vil skilles er fordi hun sliter veldig med penger og hun er redd der kommer til å bli mye værre om de skilles. Jeg sliter veldig på skolen og karakterene mine har gått ned. Jeg tenker veldig mye på hva som kommer til å skje med mamma. Jeg er redd for å være alene med pappa, og hele tiden så skal han kommentere på ting jeg gjør å fokuserer bare på det negativet ved meg. Jeg er ikke sikker på hvor lenge jeg klarer mer.

SVAR

Besvart 14.02.2021 16:08:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle