Hopp til hovedinnholdet

Pappa har fortalt meg at han vil flytte fra mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg syntes det er vanskelig i det siste siden pappa har sagt privat til meg at han vil flytte fra mamma. Han vet at jeg sliter allerede og jeg trengte virkelig ikke høre det. Jeg fortalte han at selvom vi har problemer i familien så betyr ikke det at han burde flytte. Jeg fortalte han at problemet bare blir værre hvis han flytter. Jeg syntes det var dårlig gjort av han spesielt og fortelle meg slike vonde ting en dag han visste jeg hadde det grusomt.

SVAR

Besvart 22.02.2021 10:15:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Foreldrene mine skiller seg - hva nå?

Mange spørsmål dukker opp, og det er naturlig om du har det vanskelig nå. Her er noen råd til deg som har foreldre som skilles.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle