Hopp til hovedinnholdet

Problemer hjemme - psykisk helse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei,jeg vet ikke hvilken kategori det går under men jeg er redd for mamma og pappa. jeg har to yngre brødre men de gjør ingenting til de som jeg vet om. men helt opp til ca et år siden eller et halvt år så har de vært voldelige mot meg og det har vært tilfeller hvor de har vært mot den eldste lillebroren min. de har ikke oppført seg sånn på en stund nå utenom å bare være verbale. men idag så fant de ut at jeg har kastet opp maten min og at jeg selvskader, de klikka og ble sånn de ikke hadde vært på lenge og slo meg igjen. jeg har aldri vært så redd for de som jeg er nå. de vil at jeg skal komme opp til sua igjen men jeg er altfor redd for å forlate rommet mitt. de vet også at jeg går til BUP og de ble også veldig sure når de fant ut om det. jeg er så redd for at dette skal bli en vanlig greie igjen, og jeg er også veldig redd ovenfor brødrene mine. jeg skjønner bare ikke hvorfor de skal bli sånn når de nå vet at jeg har det sånn, men de skjønner det ikke. er det noe jeg har gjort?

SVAR

Besvart 19.02.2021 18:21:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle