Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke bo hjemme med mamma og pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

bor hjemme med mamma og pappa. har 3 andre søsken, men de er over 20 og har flyttet for lenge siden. siden de flyttet, har det vært veldig dårlig hjemme. jeg har det ikke bra. mamma behandler meg veldig dårlig, og jeg vet at hun gjør det med vilje, men hun får det til å se ut som hun ikke mener det. pappa vet om det men han gjør ikke noe. hun behandler han dårlig også. de har kranglet mye, men ender med at han gir seg fordi hun blir helt psykopat hvis ikke. jeg vil ikke bo hjemme, men lurer på hvor mye man må ha på de for å få lov å flytte? har ikke sagt dette til noen enda, men mamma har vært voldelig med meg før. ikke nå i det siste, hun har prøvd men jeg er sterkere enn hun nå, for 2 mnd siden ca. hun holdt fast og slo og sparket. jeg tok ikke mye skade, og gjorde d tilbake, men likevel. er dette nok for å få flytte? i tillegg driver hun med psykisk terror på meg hver dag. skulle ønske mamma å pappa skilte seg. snakket m helsesøster for litt siden om det. men vet ikke om d er nok?

SVAR

Besvart 23.02.2021 21:38:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle