Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp til å flytte vekk fra mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg trenger hjelp til å flytte vekk fra mamma. hun og pappa har et dårlig forhold, krangler hele tiden og skriker til hverandre, blir voldelig av og til. mamma behandler han som dritt hver eneste dag og pappa blir syk av det. jeg har så vondt av han. han skiller seg ikke for å holde familien sammen. han har det ikke bra. men mamma er også helt forferdelig mot meg. hun skriker og kjefter og forteller meg hvor dårlig jeg er hver eneste dag. beskylder meg for løyn og gir meg regler som er så unødvendig at det er kun for psykisk terror. sitter her å vil ta mitt eget liv fordi hun behandler meg så dårlig. hun får meg til å føle meg som dritt. nekter meg å ha det bra. holder meg fanget. alle søskene mine har flyttet så jeg er så og si enebarn. har snakket med helsesøster på skolen men mamma nekter å møte opp fordi hun vet hva som vil skje, så jeg må ha hjelp til å komme meg bort fra hun, hva gjør jeg? hva er nok for å få flytte? kan jeg bo hos søsken eller bestevennen min eller med pappa?

SVAR

Besvart 22.02.2021 14:59:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle