Hopp til hovedinnholdet

Slitsomt å ha så mye som skjer hjemme og late som alt er bra på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært fram og til ake hos legen i 1 år snart uten å komme fram til ha som skjer med meg, mamma har tatt ut gallestein, søsteren min har hovende mandler og pappa har masse blod problemer for tiden, han har for høy blod prosent når jeg har lav blodprosent. Det er utrolig slitsomt for jo mer vi vet om pappa jo mer kommer nye ting jeg «har» som seinere viser seg at jeg ikke har. Dette er veldig slitsomt, nå har søsteren min fortalt meg at pappa potensielt mister jobben, foreldrene mine vil ikke fortelle meg om det så de vet ikke at jeg vet. Men det er så slitsomt å ha så mye som skjer hjemme og late som alt er bra på skolen. Jeg vet ikke om dere kan gi noe råd på dette men jeg gjorde dette mer eller mindre for å få sakt det til noen med håp om litt råd men er ikke så farlig om det ikke er mye dere kan svare, jeg snakker også med helsesøster så snart jeg er på skolen igjen. Takk på forhond for svar

SVAR

Besvart 06.03.2021 16:11:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle