Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke gå på skolen - foreldrene mine bare kjefter på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skriver her da jeg ikke lengre vet hva jeg skal gjøre.. Jeg sliter med sosial angst, angst, depesjon og føler meg forferdelig sliten. Jeg skal starte på videregående til sommeren, men jeg kommer meg ikke på skolen. Jeg vet at skole er viktig men klarer ikke å dra, jeg har hatt fravær hele ungdomskolen å har over 40 dager med fravær bare halve 10ende. Jeg sliter med hodepine, magesmerter og kvalme. Jeg har blitt hendvist til MR, men det er ikke før om 2 mnd å da er d litt sent med tanke på vgs. Er stressa for at jeg ikke kommer inn på den linjen jeg vil, vil gå helse men er flere fag jeg ikke har karakterer i. Mamma og pappa klikker på meg å skjønner meg ikke, de sier at de ikke vil at jeg skal bo her mer, de sier at jeg terroriserer de fordi jeg ikke klarer og dra på skolen og sier at jeg er lat. Jeg er ikke lat, men kroppen min klarer ikke å reise seg mer, prøver men d går ikke. De vet jeg sliter med hodepine men de bryr seg ikke. Barneværnet blir snart blandet inn..Hjelp meg

SVAR

Besvart 15.03.2021 14:55:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle