Hopp til hovedinnholdet

Mamma sin kjæreste er slem mot hunden vår

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I fjor på 16 års bursdagen min, litt over et halvt år siden, så skjedde det noe ganske sykt. Mamma sin kjæreste, forlovelse, jeg vet ikke, tok tak i hunden vår sin nakke og slo han ned i en trillebår med muttere som stakk opp akkurat der han slo han. Altså når jeg sier slo han nedi så mener jeg det virkelig. Han tok tak i nakken hans, løfta han opp etter nakken og slo han drithardt nedi trillebåra. Jeg så dette med mine egne øyne fra kjøkkenvinduet. Jeg sa det til mamma dagen det skjedde, og hun sa bare at det hadde gått fint. Men hva hvis det ikke hadde gjort det?! Altså, seriøst. Vet jo ikke hva jeg skal gjøre heller med det. Han har tatt hunden vår i nakken mange ganger før og kasta han ut. Ordentlig kasta. Han driver jo på med vold HVER dag mot hunden vår. En eller annen dag kommer han ikke til og overleve.

SVAR

Besvart 19.03.2021 11:13:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle