Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg spørre om hjelp til å slippe å bo hjemme en periode?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har det veldig vanskelig hjemme, bor med mamma, pappa døde når jeg var liten, har fire søsken der to sliter med rus. Det har ikke skjedd noe mellom meg å mamma, jeg føler bare at det ikke funker, vi krangler vær dag å jeg vil ikke snakke med ho, jeg blir så lei meg av å være hjemme. Jeg sliter åsså en del med mange ting, å da er det veldig vondt å sitte alene på kveldene å føle at man ikke har noen å gå til eller som man kan gi en klem til. Vi får hjelp av barnevernet å bup, men jeg føler ikke at det hjelper. Vil heller ikke bo hos noen andre i familien da det blir mye snakk om såre ting, jeg trenger bare en pause fra å bo hjemme. Er det noe man kan spør om, å få sleppe å bo hjemme en periode for å se om det er noe som kan hjelpe?

SVAR

Besvart 16.03.2021 12:49:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kan jeg søke om å få komme i fosterhjem?

Barnevernstjenesten i kommunen din skal sikre at barn og unge får nødvendig hjelp og omsorg. De kan hjelpe deg å vurdere om fosterhjem er en god løsning for deg og familien din.

 

Les mer
account_circle