Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en storebror som vær dag bruker vold mot meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei ung.no jeg har en storebror som vær dag bruker vold mot meg. og han vil ikke stoppe. hn slår, sparker og mobber meg for kroppen jeg har. kaller meg veldi tynn og at jeg må spise mere. har problemer med og legge på meg som etterfølger høy forbrenning, det jeg bruker og forsvare meg er og si stygge ting tilbake. foreldrene mine bryr seg ingen værdens ting om at han bruker vold mot familien sin. han e voksen og bor fortsatt hjemme, foreldrene mine tar vekk min mobil fordi jeg sier stygge ting for og beskytte meg selv, men han som skader meg dagli skjer det ingenting med.

SVAR

Besvart 25.03.2021 11:38:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Er du bekymra for et søsken?

Det kan være vanskelig å ha en søster eller bror som for eksempel er sint og slår, virker veldig trist eller trekker seg mye tilbake for seg selv. Hvordan kan du forstå det, og hva kan du gjøre med det?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle