Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg hjelpe kjæresten min som har en mor som utagerer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For å gjera ei lang historie kort, så har eg ein svigermor frå helvete. Eg elskar kjærasten min over alt på jord, og det å sjå henne bli så brote ned av si eiga mor gjer vondt langt inn i sjela. Eg fekk i dag vita at ho hadde klikka fullstendig på kjærasten min, og hadde kjefta og smolle og fått alle til å grina. Når ho ringer meg med utgråtte auge, og fortel at ho vart tvingt til å sitja på ein stol å bli hudfletta for "å berre tenka på seg sjølv", når alt ho ville var å sjå meg, er veldig vondt. Etterpå ho har kjefta på kjærasten min, kjem ofte ein beklagelsesmelding til henne etterpå. Men dette gjer det på ingen måte greitt. Ho har tydelege sinneproblem, og eg har ikkje peiling kva eg skal gjera. Barnevernet gjer "vondt verre" seier kjærasten, og ho snakkar sjølv om å gå til psykolog. Er det noko eg kan gjera? Ho kan absolutt ikkje leva sånn som dette til ho blir myndig

SVAR

Besvart 23.03.2021 09:43:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle