Hopp til hovedinnholdet

Er det greit at mamma overvåker mobilen min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma overvåker mobilen min! Vi har nettopp fått et nytt internett, og mamma kan styre hvem som får internett og når de får bruke det. Men jeg fant nå nylig ut at hun kan overvåke hva jeg ser på, skjermtiden min, og hvem jeg snakker med, noe som gjør meg veldig ubekvem. Det hadde vært greit om hun ivertfall hadde sagt ifra om hadde hun hadde denne muligheten, men nei, hun har kunnet overvåke telefonen min i litt over en måned nå uten at jeg viste det. Jeg bare lurer på hvordan i allverden hun har kunnet koble telefonen min til det systemet. jeg har ikke noe å skjule, men det er fortsatt veldig ubehagelig at hun har den muligheten. jeg at hun tar vekk all friheten min ved å kontrollere internettet, jeg får sitte 2 timer daglig på telefonen, jeg syntes ikke dette er greit fordi jeg bruker telefonen mye på skolen til undervisningen, noe som bruker skjermtiden min. Vi har ikke snakket om dette hjemme, noe som vi helt klart burde før vi fikk dette internettet. Er dette greit?

SVAR

Besvart 01.04.2021 12:11:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangler dere om gaming hjemme?

Det kan bli dårlig stemning hjemme hvis man er uenige om hvor mye spilling som er greit. Her er noen råd til hvordan du kan snakke med familien din om det.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene kreve å få vite passordene mine?

Vil foreldrene dine vite passordet ditt til for eksempel Snapchat eller Instagram? Se her om de har lov til det eller ikke.

 

Les mer
account_circle