Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg flytte hjemmefra jeg vil ikke bo med mine foreldre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ærlig talt ikke hvor jeg skal gå eller være for å spørre dette spørsmålet, men hvordan kommer jeg meg ut av mine foreldres hus, jeg blir truet om å bli banket/ få hjuling av min egen far, min lillebror (15) kaller meg verdiløs og min egen mor kaller meg nettverksavhenig, ja jeg elsker internettet fordi der får jeg møte personen som betyr mest for meg, en som faktisk bryr seg om meg og min tilstand. Min mor truer med å anmelde henne til politiet fordi hun «manipulerer meg» og gjør at jeg ikke klarer å fokusere på studiene mine, men jeg klarer ikke å fokusere på grunn av dem ikke henne. Jeg vil bare komme meg ut herfra, jeg takler det ikke mer, jeg får selvmordstanker bare å høre alt dårlig de har å si. Jeg vet ikke hva jeg gjorde galt, de nekter å svare meg og nekter å høre på hva jeg har å si som gjør det enda vanskligere. Jeg er ekstremt redd

SVAR

Besvart 12.04.2021 21:11:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Be om hjelp hvis du strever psykisk

Livet byr på oppturer og nedturer. Det er normalt å ha vanskelige tanker og følelser i perioder. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Derfor bør du søke studentbolig

Som leietaker i en studentbolig tar studentsamskipnaden ansvar for huset i sin helhet, og du kan fokusere på deg selv og studiene. Det er stor rift om studenthyblene hvert år, så søk i god tid.

 

Les mer
attach_file

Student med dårlig råd?

Støver det i lommeboken din? Det finnes mange gode triks og tilbud dersom du er student og ønsker å spare.

 

Les mer
account_circle