Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er sinte mot meg, jeg skader meg selv litt. Jente 13 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har startet å krangle med mamma og pappa igjen. Mamma sier sånn «jeg skjønner ikke hav vi har gjort feil. Og jeg får kjempedårlig samvittighet, men jeg har ikke gjort noe ekstremt galt. Jeg har bare sett mye på skjerm. Og nå har pappa sagt at jeg ikke får bruke iPaden og tlf min med mindre det er til skole. I går etter diskusjonen vihadde også pappa sa det, så skulle jeg føne håret siden det var vått. Og siden jeg ikke gjorde det ordentlig så fikk jeg KJEMPE kjeft. Pappa sa at slik kommer det til å bli framover. Og ikke si at jeg må snakke med noen om dette. Hvertfall ikke foreldrene mine, ofr jeg har prøvd og da blir de nesten enda mer sintere. Jeg har også startet å klippe litt på hånden min. Nærme skulderen. Jeg klipper ikke dypt, men jeg starter å blø. Det er en fin balanse. Jeg tror det er bra for da ødellegger jeg ikke for meg slev hvis jeg bare blir sint på noen. Hvis jeg skal snakke med noen vil jeg ikke at mamma og pappa skal finne ut av det. Og ikke si det til NOEN!

SVAR

Besvart 24.04.2021 21:30:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle