Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig relasjon til mor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har det ikke så bra hjemme. Bor med moren min og broren min, og moren min er alltid sint. Hele tiden, og jeg er redd for å dra hjem fra skolen, men vil heller ikke være på skolen pga at ingen liker meg der heller. Jeg er bare helt alene, og det siste eg trenger er å komme hjem til "du er en skam for familien" osv. Hun er allerede sur når jeg kommer hjem, også kommer hun bare inn på rommet og begynner å kjefte. Jeg har også fortalt at jeg hater klemmer fordi det gjør meg ukomfurtabelt, og hun har derfor begynt å tvinge på meg en kjempehard klem hver dag (så hard at jeg ikke får puste). Jeg får heller ikke noe privatliv og nå smiler jeg bare mindre og mindre, noe som fører til at jeg blir tvingt til å dra til helsesykepleieren på skolen for så å få oss begge til å fortelle alt vi har snakka om til mamma igjen, slik at hun vet jeg ikke har sagt noe om henne. Hun er redd folk skal vite at jeg ikke har det bra. Hun er redd for at jeg får hjelp. Hva kan jeg gjøre? Jeg orker ikke mer

SVAR

Besvart 23.04.2021 19:42:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle