Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få det bedre når mamma kjefter mye på meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har hatt det vanskelig i det siste og spesielt den siste tiden med covid 19 og hjemmeskole fordi jeg ikke kan dra ut med venner like mye og fordi jeg er ekstremt mye hjemme med mamma og pappa. Hele tiden i hjemmeskole har mamma kjeftet og klaget over hvor dårlig jeg er til ting og nå orker jeg ikke mer. Jeg gjør mye bra, jeg får gode karakterer, jeg har gode venner og alt er egt bra, men hun kjefter fortsatt over meg hele tiden og på bare småting. Når jeg bare har lyst til å være alene tar hun ikke hensyn og lar meg ikke være alene. Og hun tror at når hun har vært jævlig mot meg en hel uke så kan hun komme inn på rommet mitt med kafé også er alt fint igjen, jeg orker ikke mer. Jeg har begynt å ikke ha lyst til å være hjemme mer på grunn av mamma, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og det er grunnen til at jeg skriver her. Dette er noe jeg har tenkt på lenge og som har vart veldig lenge og jeg ikke orker mer. Det er heller ingen jeg kan snakke med.

SVAR

Besvart 01.05.2021 20:52:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Chattetjenester

Her har ung.no samlet gode tjenester for deg som ønsker å chatte med noen nå. Velg tema og se hvilke tjenester som finnes. Når du klikker deg videre til tjenestene, så forlater du ung.no og går videre til en annen tjeneste. Husk at du også kan sende inn spørsmål som vanlig til ung.no og få svar av fagpersoner. Finner du ikke det du leter etter i denne oversikten kan du også se vår oversikt over hjelpetjenester.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle