Hopp til hovedinnholdet

Har hatt mange problemer opp igjennom årene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, gutt 14 her.. jeg hr hat mange problemer opp igjennom årene.
har hat en mor som har lidd av psykiske problemer i mange år, har derfor blitt veldig forbanna til tider, har blitt veldig urolig på skolen som følge av dette!

har hatt det vanskeig med meg selv, har tenkt på selvmord noen ganger, det innrømer jeg.

nå for 1 måned siden ble jeg plasert hos tanten og onkelen min av barnevernet! igår hadde jeg en lang samtale om hvorfor jeg flytta ut her osv, tanten min sa at jeg bare måtte invitere ut noen venner, da sa onkelen min: tror du at de får lov av foreldrene og komme her? det tror ikke jeg, han sa også at de ikke ville at jeg skulle flytte ut her, men at de sa ja at jeg fikk lov og bo her! han snakte også mye drit om broren min!! og mye anert sa han om meg også, dette var usant og direkte flaut, etter dette vurderte jeg selvmord, jeg følte at hele livet mit gikk til hellvete!!

han sa også at hvis jeg ikke oppførte meg, så kontakta han barnevernet og da måtte jeg flytte i foster hjem langt borte fra der jeg bor nå, det var da jeg fikk selvmordstankene, følte bare at jeg ikke hadde noen grunn til og leve!

men så tenkte jeg på vennene og onkelungene! så jeg tok ikke selvmord!

jeg har ikke løst til og bo her mer!! de ordene som han sa var veldig sårene!!! og på skolen blir jeg behandla med vold! jeg har flerne ganger blit skuttet inn i vegger av lærerene og fåt hode dunket i veggen kraftig! her i forrige uke ble jeg også klemt i døren av en lærer, han sto og klemte meg alt det han kunne, det jore faktisk vondt!

jeg har jort igjenn på læreren og skuttet igjen og vært frekk i skjeften!

jeg føler i grunnen at livet mit går til hellvete, og at jeg ikke har noen grunn til og leve, er så jæævla lei av livet...

hvordan kan jeg flytte ut fra der jeg bor nå? har bare lyst til å starte på nytt liksom! starte et nytt liv, lever ikke godt som jeg lever nå..

har dere noen forslak til noen jeg kan kontakte? kan virkelig ikke bo her jeg bor nå.. alt går til hellvete

hjelp meg.. plizz?

SVAR

Besvart 21.01.2008 22:25:32
account_circle