Hopp til hovedinnholdet

Blir behandlet stygt hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 16 år og har problemer hjemme. Faren og moren min er ikke i lag, jeg har bodd hos moren min siden jeg ble født. Jeg har problemer hjemme og er sikkert ikke den første her iverden som har det. Jeg har blitt slått av moren min en gang, for 4 år siden. Jeg har ikke fortalt det til noen, men jeg er ikke særlig trygg hjemme. Men nå som jeg er 16 har jeg blitt litt mer trygg. Begge mine storesøsken har flyttet hjemmefra. Det skjønner jeg godt! Det er alltid JEG som må jobbe mye hjemme, hver jævla dag. Det går heller ikke en dag uten at jeg blir kjeftet på. Hvis jeg ikke hører på hva hun sier, så skriver hun stygge meldinger til meg eller truer meg. Hun pleier å si at jeg er en dum bortskjemt unge som får alt jeg vil å at faren min ikke er glad i meg osv. Det her får jeg høre av henne nesten hver dag "Du får bare flytte til faren din, du får ikke peng av meg uansett, du får klare deg på egen hånd for alltid". Hva skal jeg gjøre? Jeg er jo bare en vanlig tenåringsjente som vil jobbe med lekser å leve et normalt liv som de fleste gjør. Det at hun slo meg for fire år siden, det sliter jeg virkelig med. Jeg klarer ikke å se henne i øynene når vi prater sammen, og jeg klarer heller ikke å klemme henne eller noe sånt. Det er en frykt som kommer inni meg, jeg får gåsehud hvergang jeg ser henne. Jeg tør heller ikke ta venner på besøk, får jeg skjemmes. Hun bare kjefter på meg heletiden. Uten kjæresten min hadde jeg ikke klart å leve mer. Han er den som støtter meg mest! Men jeg trenger råd som kan gjøre det bedre hjemme. vær så snill, hjelp meg!

SVAR

Besvart 30.08.2011 21:08:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle