Hopp til hovedinnholdet

Sliter hjemme. Har problemer med stefar og nå må jeg flytte. Fosterfamilie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 som har et ganske turbulent forhold til moren min. Vi bor alene sammen etter en hard skilsmisse med en ekkel stefar jeg hadde. Pga av dette har vi hatt en trang økonomi og har måttet flytte. Hun er veldig emosjonell, hun går alltid rundt og griner og hvis jeg spør hva det er, glefser hun til meg. Hun har også fått seg ny kjæreste, og når han er her oppfører hun seg alltid glad og blid til meg. Det har aldri gått an å prate med henne på en ordentlig måte, om jeg er lei meg, blir hun sur på meg. Noen ganger kan det ta mange dager før hun i hele tatt snakker til meg. Det er jo selvfølgelig ikke alltid slik, det går i perioder. Men når hun er blid, er hun virkelig verdens beste mamma. Jeg er veldig glad i henne, men jeg orker ikke disse opp og ned-turene lenger. Det gjør vondt når hun er sint på meg uten grunn. Hun skal forresten flytte med den nye kjæresten i nærmeste framtid, jeg vil ikke bli med fordi jeg er sterkt knyttet til plassen jeg bor og alle vennene mine her. Jeg forstår egentlig ikke hvorfor hun gjør dette mot meg, flytter fra meg på den måten. Jeg har egentlig alltid skjønt at jeg ikke betyr noe for henne, jeg skulle jo egentlig ikke bli til. Faren min har jeg aldri sett, han stakk av når han fant ut at hun var gravid. hun har aldri sagt direkte at hun er glad i meg, og jeg har ikke fått en klem på år og dag. Jeg orker ikke dette livet mer, jeg har sykt lyst på en ny familie som kan vise at de er der for meg uansett hva. En fosterfamilie

SVAR

Besvart 06.01.2012 21:59:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er et fosterhjem?

Et fosterhjem er et privat hjem som tar vare på barn og ungdom som av forskjellige grunner ikke kan bo sammen med foreldrene sine.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle