Hopp til hovedinnholdet

Har slitt med mobbing og har det vanskelig hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. helt fra femte klasse har det vært jentedritt og mobbing osv. de andre jentene og jeg har vært gjennom utallige grupper uten virkning.jeg har vært på nippet til selvmord flere ganger. det gikk så langt at jeg plutselig begynte å gråte i tysktimen. nå i høst(9. klasse)byttet jeg skole. i starten var det dritt, men nå går det litt bedre.jeg har noen å være sammen med, men hjemme er det verre. mamma har vært sykemeldt i flere måneder og hun er veldig deprimert. hun er en veldig flink mamma når vi har besøk, men når de har dratt kjefter ho og rakker ned på meg og de to yngre søsknene mine og da er det jeg som må trøste dem. jeg krangler ofte med henne, men er veldig glad i henne. hun og pappa er separerte og mamma var der mest for meg under ''sammenbruddet'' mitt. økonomisk har vi ikke mye penger til overs i det hele tatt, mamma trøstespiser og ser på tven hele tiden. jeg føler jeg er til overs og bare er en utgift. når jeg går turer om kvelden og det kommer biler forbi, tenker jeg på hvor enkelt det hadde vært å bare kaste seg forran bilen. jeg prøver også å søke jobb og tjene penger nok til å legge igjen til mamma så jeg ikke har dårlig samvittighet hvis jeg rømmer. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... kan dere hjelpe meg?

SVAR

Besvart 18.01.2012 10:58:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle