Hopp til hovedinnholdet

Hei :) Jeg er en jente på 15år(fra Nederland) og har en kjæreste på 15. Jeg har en sni...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :)
Jeg er en jente på 15år(fra Nederland) og har en kjæreste på 15. Jeg har en snill og på en måte en streng stefar og! Jeg har alltid vært litt redd av ham. Mammaen min vet at jeg har en kjæreste, men det vet ikke stefaren min fordi han nekter at jeg har en kjæreste. Jeg får ikke lov til å ha en kjæreste til jeg er 22år:(! Jeg synes det er litt urettferdig. Jeg er redd for at stefaren min kommer til å finne ut om meg og kjæresten min. Hvis han får vite at jeg har en elskede, så da skal han sørge at jeg ikke ser kjæresten min:(. Han vet bare ikke hva en flott fyr jeg har! Jeg ser kjæresten min sjelden. Noen ganger er han utenfor huset mitt og da stikker jeg ute for å være sammen med ham for en stund. Ellers er vi sammen på lørdag(hemmelig). Jeg føler meg utrygg på hele dette kjæresteforhold og livet mitt også.
Jeg flyttet til Norge for omtrent 2år siden. Jeg var så lykkelig da jeg bodde i Nederland. Jeg hadde mange venner. Men da skilte foreldrene mine. Alt gikk galt. Jeg fikk velge enten å bo i Norge eller i Nederland med faren min. Faren min er ikke noe særlig bra far så jeg tok sjansen å flytte til Norge for jeg trodde jeg skulle ha det bedre her. Men alt er liksom omvendt!
Jeg og kjæresten har vært sammen i 2år nå. Vi har tenkt på sex allerede siden 1år tilbake, men jeg er redd for at jeg skal bli gravid. Stefaren min sa at hvis jeg blir gravid, skal han sende meg tilbake til Nederland. Men hvorfor kan jeg ikke gjøre det når jeg vil gjøre det? Burde jeg ha sex med kjæresten min eller bør jeg vente til jeg er 22år? Jeg føler meg litt dumt når jeg skal følge reglene til stefaren min. Får jeg ikke lov til å bestemme om når jeg skal ha kjæreste når jeg har blitt 18? Jeg synes at livet er urettfedig.

Hilsen fra en trist og forelsket jente:) Tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 20.02.2008 17:59:14
account_circle