Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 13år, som har litt problemer med min stefar.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! :)
jeg er en jente på 13år, som har litt problemer med min stefar. dessverre! vi krangler hele tiden, vet ikke helt hvorfor engang. men det e for hver en minste ting. og det er ikke alltid så lett for meg heller. for jeg blir veldig fort sint, og jeg blir veldig fort skuffet og lei meg.
dette går jo utover resten av familien min også. og da blir det bare krangling. men alle går liksom imot meg, føler det iallefall sånn. uansett om jeg kanskje har rett i mye.. kan det være fordi jeg blir så sint at jeg sier mye stygt som jeg egentlig ikke mener, eller? mamma blir jo også veldig sliten av at jeg og stefaren min skal krangle hele tiden. men jeg vet ikke hvordan jeg skal stoppe det. stefaren min har bodd sammen med oss i 4år nå,men vi har egentlig aldri vært noen gode venner. eller, han prøver kanskje å bli venn med meg. men det er noe jeg ikke liker ved han(vet ikke hva), som gjør at jeg blir veldig fort irritert på han. og etter at han kom inn i familien har vell kanskje familien blitt veldig splitta. for brødrene mine vil ikke ha kontakt med mamma, fordi hun er sammen med stefaren min. så de har vell noe imot han de også. har så utrolig lyst at mamma og mine brødre skal bli venner igjen! men hvordan skal de det? når engang ikke brødrene mine vil komme på besøk for å snakke? jeg savner at de er hjemme engang iblandt. men vet dessverre ikke hvordan jeg kan gjøre noe med det.. kan dere gi meg ett tips om hvordan jeg skal ordne opp i disse problemene?
og hva skal jeg si til mamma for at hun skal forstå hvor lei meg jeg er for at familien har blitt splittet? og hvordan skal jeg få hun til å prate med brødrene mine?

jeg håper dere kan gi meg svar på dette raskt? :)
takk på forhånd ;)

SVAR

Besvart 20.03.2008 13:17:45
account_circle