Hopp til hovedinnholdet

Hei jeg er en jente på 14 år! jeg sliter hjemme! jeg HATER stefaren min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 14 år! jeg sliter hjemme!
jeg HATER stefaren min! det er så mange følelser som raser i kroppen på en gang! jeg sliter med psykiske problemer fra den ordentelige faren min! jeg er utslitt på grunn av skole jeg jobber så inderlig for å få bra karakterer får jeg ikke det går jeg i en liten deprisjon.. Jeg har fått det jeg ønsket meg mest av alt på jord en liten valp som jeg skal bruke til trekk senere! men han er jo akkurat som en baby og det blir man sliten av! jeg føler meg fanget i denne leiligheten vi bor i og vil bare bort fra den! jeg stikker av ut av vinduet osv for o slippe å være her!
jeg vil ha en psykolog å snakke med ganske ofte!
oppi alt dette er jeg forelsket og sammen med en gutt som hater den oppførselen stefaren min har for meg og kjefter på han og rydder opp skikkelig når han er hos meg!
jeg klarer ikke å slappe av helt før jeg er ute av huset!
da klarer jeg det. Når jeg er sammen med han hjemme hos han
da går alt så bra jeg klarer å slappe av og snakke ut og utrykke mine følelser men jeg har vært inne på tanken og flytte de siste årene ut og bo i fosterhjem til jeg er 18 og bare flytte ut for alltid da.
det er det jeg håper på at kan skje. Jeg klarer ikke å snakke med moren min for hun sier bare kjefter tilbake å mener det er jeg som starter det hele og er slem!
men det er slett ikke sånn alle sier det motsatte så da er det hu det er noe galt med hun som ikke ser meg men kun han oppi det hele.

kan dere gi meg noen tips!

SVAR

Besvart 05.02.2009 11:30:16
account_circle