Hopp til hovedinnholdet

Pappa sa at jeg er så feit å at jeg må slanke meg å snakket dritt om meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei (pakistansk jente ) Hei i går satt mamma å pappa snakket sammen Pappa sa at jeg er så feit å at jeg må slanke meg å snakket dritt om meg.pappa har sakt at jeg er feit at jeg alldri kommer til å få meg kjæreste eller få jobb pga jeg er for feit dette tenker jeg på hverdag å dette øddeleger hele dagen min Mamma sa alt til meg å sa st jeg skal trene å jeg er feit å sånt å da begynnte jeg nesten å gråte. I fjor å i år fikk jeg.stryk i svømming pga kroppen min jeg er ikke selvsikker når jeg er med det tre bestevennene mine på skolen holder jeg foran magen min å i køasserommet sitter jeg å trekker inn magen det er tung Keg liker ikke en gang å ta buss til skolen pga av kroppen min Jeg har ikke lyst til å gå på trening eller treningstudio eller sport fordig jeg ikke liker å vise meg fremm jeg grinner hverdag hver gang jeg prøver å være selvsikke kommer mamma eller pappa å ødelegger alt. D Det er ikke bare de to men det er også broren min å søstra mi Dette har pågått lenge nå jeg har tillåmed tenk på selmord Siden jeg ikke tør å vise fremm kroppennmineller ikke tør å gå på treningstudio har jeg en 'diett' At jeg ikke skal spise noe på heledagen bare drikke vann å hvos jeg skal spise noe er det bare mellom 21.00 å 22.00 Trenger. Hjelp Tusen takk Tusen tall for svaret Tisenn talk for at dere tokk deere tid for å svare på spørsmålet

SVAR

Besvart 23.04.2015 12:48:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle