Hopp til hovedinnholdet

Moren min har slått meg, og kalt meg masse stygge ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, moren min har null respekt for meg. Jeg har sett henne ha sex rett foran meg flere ganger. Hun har slått meg, og kalt meg masse stygge ting. Hun jobber ikke så hun sitter å chatter med menn istedet. Vi har dratt til Pakistan, Sverige og Italia bare får å møte mennene hun ikke har kjent lenge engang. Hun har snakket med meg om ting Jeg ikke burde ha hørt siden jeg var 4 år gammel. Hun gjør meg deprimert og ødelegger meg. Og faren min har jeg ikke kontakt med, han stakk av da jeg var 4 år gammel. Jeg har ingen andre i familien utenatt søstra mi. Julen er trist. Det er trist å feire den som bare 3 stk. Jeg ønsker meg en familie, det hadde gjort meg lykkelig. Har også merket at hun er rasist. Hun mener tydeligvis at de fleste horene i Norge er mørke. Da jeg startet på ungdomsskolen startet jeg med å drikke, røyke og snuse. Mamma fant snus og røykpakkene mine men brydde seg ikke. Hun kjeftet ikke på meg engang noe jeg skulle ha ønsket at hun gjorde. Jeg ønsker at hun brydde seg mer om meg og om hva jeg gjør. Hun måtte også hente meg engang da jeg var full, neste dag da jeg var edru fikk jeg ikke kjeft eller noe. Hvordan jeg jobber på skolen bryr hun seg heller ikke om. Hadde 30 anmerkninger i første termin mn hun brydde seg ikke. Gjorde aldri lekser på barneskolen siden ingen passet på at jeg måtte gjøre det, sånn fortsatte det på ungdomsskolen. Har fått masse 2'ere og 3'ere og det vet hun også, men det har ennå ikke gått opp for henne at jeg trenger hjelp. Fritidsaktiviteter har jeg aldri gått på. Har spurt om jeg kunne starte på ditt og datt, men hun gjorde aldri noe med det. Det er trist og flaut å ha en mor som ikke bryr som om meg engang. I tillegg til at hun kler seg som en liten drittunge. Jeg trenger hjelp, men jeg vet ikke hva jeg burde gjøre? Har hatt en del helsesøstertimer med har aldri vært helt ærlig. Jeg trenger hjelp!

SVAR

Besvart 26.01.2013 20:22:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle