Hopp til hovedinnholdet

Jente, 13, er mye alene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har jo venner, men vennene på skolen min (går på barneskolen) skal alltid kommentere og hviske to og to. Og hvis jeg er alene går de rett forbi meg uten å se på meg. Og når jeg er ilage med dem snakker dem alltid om ting jeg ikke har vært med på. Jeg begynner jo på ungdomskolen til høsten og kunne ikke gledet meg mere! Jeg sitter som oftes hjemme alene hel tiden, vennene mine innviterer hverandre med på ting og bryr seg ikke om jeg er i nærheten eller ikke. Og vennene mine som jeg har god kontakt med bor et stykke unna og er opptatt med mye rart mens jeg bare sitter hjemme og stirrer i en vegg, vi finner på noe så ofte som mulig og minst en gang i uken. Hjemme krangler vi nesten hele tiden, det er bare et par dager mellom hver krangel. Jeg føler at ingen bryr seg nok om meg og at ingen er glad i meg. Jeg har prøvd å si at jeg er glad i dem men de sier det aldri tilbake, det er mes jeg som lager trøbbel hjemme og jeg føler at de egentlig ønsker at jeg ikke var til. Jeg stoler ikke på noen, mamma sier det bare rett vidre til alle hun kjenner enda hun lovet å ikke si det til noen, pappa har aldri tid og er mye sint og sur. Har bare småsøsken og det er umulig å snakke til vennene mine. Lærer og helsesøster er helller ikke noe alternaltiv. Jeg har ikke lyst til å ta livet mitt, men ser ikke grunn til å leve det heller, har du/dere noen råd?

SVAR

Besvart 08.04.2013 22:55:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Ensomhet og dårlig selvfølelse kan henge sammen

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro på dem. Du er igang med er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle